вторник, 1 март 2016 г.

Законност на строителството: Това е МОЕТО паркомясто! Къде си паркирал/а?Нито един строител или агенция за имоти не продава реално място за паркиране „Законност на строителството” е рубрика, в която ще ви запознаем със законодателството в тази сфера, което е многопластово, сложно и почти неразбираемо за обикновените граждани. Институциите също не го правят по-лесно за разбиране и затова ние от TNS.bg ще ви запознаем с всичко, което трябва да знаете, за законното и незаконното строителство. В нея читателите ни ще намерят полезна информация и съвети за строителни дейности и ремонти. Рубриката се води отинж. Маринела Минкова – консултант по законност на строителството.

Да паркираш около жилищните блокове си е цяло приключение, особено ако не познаваш порядките на любезните си съседи. Мислят си, че имат място където “обикновено паркират” и това “си е тяхното място”.


Има разбира се и такива, които наистина са си платили паркомясто и стриктно пазят някой неканен да не паркира там. Има и трети вид хора – които просто се ядосват на неправилно паркиралите. Имат ли право всички те и ако не - то защо?