За нас

      „АТЛАС ПЛОВДИВ” ЕООД – Консултантски услуги : Незаконно строителство, Законно строителство, Административни услуги - ХЕИ, Инспекция по труда, Агенция по храните, Пожарна


Консултации при констатирано и при неконстатирано незаконно строителство – какво, как, кой, защо и кога може, и трябва да направи.


     Законодателството в строителството е многопластово и сложно, и почти неразбираемо за обикновените граждани, а и институциите не го правят по-лесно за разбиране.


     Всеки служител говори с терминологията на съответната служба, а човекът стои и гледа неразбиращо, докато накрая му писне и ... или се отказва или си наема адвокат. И в двата случая рискува – в първия да не спази закона и да търпи последствията от това, а във втория – да си плати скъпо и ... да не попадне на правилния адвокат, запознат точно с тази материя.

       Затова и ние решихме да помогнем на вас – да ви кажем на човешки език за какво става дума. Знаем, че всеки случай е индивидуален, различен и сложен, но ... решение винаги има. Въпрос на знание и начин на работа в бюрократичната машина. Както всяка машина и там има добре работещи механизми, има и спрели цели звена от машината, но ... винаги има изход.


Този изход ние ще намерим за вас.


 Атлас Пловдив ЕООД - Консултантски услуги


Вавилонската кула и ... как да се научим да говорим на много езици